Welkom op onze website!                                                  
  Optimaal genieten op de Veluwe

Recensies

18 berichten op 2 pagina's
Mars en Yvonne Van der Beek
02-10-23 14:45:15
Oh wat jammer dat het seizoen voorbij is☹️. Wat hebben wij ontzetten genoten. De eigenaren Charissa en Eddy zijn super gastvrij en als je iets vraagt is niets hun te gek. Sanitair en alles er omhoog ontzettend schoon. Iedere dag wordt er gepoetst. De plaatsen zijn heel groot dus ruimte genoeg voor voortent en luifel.

Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij.
Liefs Mars en Yvonne.
Wim en Ria Semmekrot
15-09-23 09:25:41
15-09-23.
Mooie camping, vriendelijke eigenaren, schoon sanitair,vanaf de camping mooie fiets en wandelroutes,wij hebben volop genoten een echte aanrader.
Rob Neef
22-08-23 09:36:15
Prachtige ruime plaatsen.Super schoon sanitair en een hele mooie omgeving.
Wat wil je nog meer?
Ans en Martien Hermans
17-08-23 21:16:38
We waren een paar dagen op deze kleine en rustige camping. Het sanitair was super schoon, daarvoor ook onze complimenten aan het vriendelijk echtpaar in de grote tent die het sanitair zeer schoon hielden. Persoonlijke aandacht van Eddy en Charissa( de jonge eigenaren) met een welkomspraatje en korte uitleg van het geheel. Fiets en wandel mogelijkheden zijn er volop. Met jonge paarden in de wei die het uitzicht een nog meer landelijk karakter geven. Leuke kleine speeltuin voor de kleine kinderen, die je van de kampeerplek in de gaten kunt houden. Aan de overkant is de manege van Stal Jacobs. Al met al de moeite waard om deze kleine en gemoedelijke camping te bezoeken. We komen hier zeker weer terug. Dank jullie allen!
Jennifer den Drijver
13-08-23 13:06:41
Wat een heerlijke plek!
We zijn dit weekend een weekendje op deze camping geweest en hebben genoten. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin, waar wij vanaf de plek goed zicht op hadden. Ook de paarden die rondom de velden staan waren super interessant. Het sanitair is spik en span en alles is heel verzorgd.
Eddy en Charissa wat een prachtige plek hebben jullie! Bedankt voor het fijne weekend en vriendelijke contact. We komen graag nog een keer!
Jessica Markus
18-07-23 11:27:45
15 juli tot en met 22 juli 2023 zijn we op deze mooie, gezellige en goed verzorgde mini camping geweest met onze 2 dochters. Jongste dochter was de hele dag in de speeltuin te vinden en oudste dochter bij de paarden. Mooi en schoon sanitair, met als extra details, op elke toilet een plantje en luchtverfrisser. In elke douche een trekker en bij de wasbakken een föhn om te kunnen gebruiken, tot in detail verzorgt. Gastvrijheid straalt op deze camping. Hier komen we zeker weer terug. Hartelijk dank voor de gezellige vakantie 🥰
Aart Kruijning
25-06-23 19:10:24
Het weekend met onze kleindochter op de camping doorgebracht. Fijne camping. Rustig en mooi schoon sanitair. En lieve behulpzame eigenaren.
Leen & Bianca Nugteren
27-09-22 10:50:33
Een camping met alles wat je nodig hebt: schoon en voldoende sanitair, een mooi, glad en groen grasveld en een speeltuin voor de kinderen. Echt een topplekje op een prachtige locatie voor een ieder die van de natuur houdt!
En de eigenaren zijn zeer vriendelijk. Een aanrader!
Hank Willemsen
17-07-22 09:16:27
Prima ontvangst met super vriendelijke eigenaren .Sanitair is netjes en goed verzorgd.Net als de rest van de camping,wij komen hier graag nog een keer terug.
Heel veel succes met de camping toegewenst.
Hank en Simone.
Fred en Karin van der Eng
16-06-22 10:50:57
Wat een heerlijke rustige camping ! Mooie ruime plaatsen, een kleine speeltuin en een safari tent!
Het sanitair gebouw is schoon en prima in orde.. vriendelijke eigenaren, die open staan voor een praatje
Wij hebben het in die omgeving heerlijk naar ons zin gehad !
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram