Welkom op onze website!                                                  
  Optimaal genieten op de Veluwe

De camping

 Kamperen 

Op onze minicamping is het echt genieten op één van onze 15 ruime kampeerplaatsen van 100 m2. Elke plek is voorzien van 10 ampere stroom en gratis Wifi. Hierdoor heeft u bij ons meer ampere dan op de gemiddelde mini camping. Dit is een stukje luxe wat we u graag willen bieden. Er zijn waterpunten aanwezig en een schoon en modieus sanitair. Hygiëne, gezelligheid, maar ook rust staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar dat u met een fijn, tevreden en uitgerust gevoel bij ons vertrekt. En hopen u natuurlijk graag een volgende keer weer bij ons te ontvangen.

Wij staan altijd voor u klaar. Is er iets? Neem dan contact met ons op. En we lossen het graag snel voor u op zodat u optimaal verder kunt genieten van u verblijf.

Onder het kopje "omgeving" vindt u verschillende fietsroutes en activiteiten uit de omgeving. Er is bij ons een laadpaal aanwezig voor uw elektrische fiets.

Onze camping is autovrij, in sommige gevallen kan hier in overleg een uitzondering voor worden gemaakt.

Bij ons zijn honden toegestaan, maar wel aangelijnd.

We verwelkomen u graag op de Voortseweide.

Tot ziens.


 Even voorstellen

 Hallo, wij zijn Eddy en Charissa Jacobs, hebben twee kinderen en een hond en hebben veel affiniteit met kamperen. Vanuit hier ontstond onze droom om een eigen mini camping op te starten. We willen graag andere mensen laten beleven hoe leuk, gezellig en rustgevend kamperen is. Wij staan graag voor u klaar.

Tot ziens!

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram