Welkom op onze website!                                                  
  Optimaal genieten op de Veluwe

Recensies

18 berichten op 4 pagina's
Mars en Yvonne Van der Beek
02-10-23 14:45:15
Oh wat jammer dat het seizoen voorbij is☹️. Wat hebben wij ontzetten genoten. De eigenaren Charissa en Eddy zijn super gastvrij en als je iets vraagt is niets hun te gek. Sanitair en alles er omhoog ontzettend schoon. Iedere dag wordt er gepoetst. De plaatsen zijn heel groot dus ruimte genoeg voor voortent en luifel.

Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij.
Liefs Mars en Yvonne.
Wim en Ria Semmekrot
15-09-23 09:25:41
15-09-23.
Mooie camping, vriendelijke eigenaren, schoon sanitair,vanaf de camping mooie fiets en wandelroutes,wij hebben volop genoten een echte aanrader.
Rob Neef
22-08-23 09:36:15
Prachtige ruime plaatsen.Super schoon sanitair en een hele mooie omgeving.
Wat wil je nog meer?
Ans en Martien Hermans
17-08-23 21:16:38
We waren een paar dagen op deze kleine en rustige camping. Het sanitair was super schoon, daarvoor ook onze complimenten aan het vriendelijk echtpaar in de grote tent die het sanitair zeer schoon hielden. Persoonlijke aandacht van Eddy en Charissa( de jonge eigenaren) met een welkomspraatje en korte uitleg van het geheel. Fiets en wandel mogelijkheden zijn er volop. Met jonge paarden in de wei die het uitzicht een nog meer landelijk karakter geven. Leuke kleine speeltuin voor de kleine kinderen, die je van de kampeerplek in de gaten kunt houden. Aan de overkant is de manege van Stal Jacobs. Al met al de moeite waard om deze kleine en gemoedelijke camping te bezoeken. We komen hier zeker weer terug. Dank jullie allen!
Jennifer den Drijver
13-08-23 13:06:41
Wat een heerlijke plek!
We zijn dit weekend een weekendje op deze camping geweest en hebben genoten. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin, waar wij vanaf de plek goed zicht op hadden. Ook de paarden die rondom de velden staan waren super interessant. Het sanitair is spik en span en alles is heel verzorgd.
Eddy en Charissa wat een prachtige plek hebben jullie! Bedankt voor het fijne weekend en vriendelijke contact. We komen graag nog een keer!
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram